Κοινωνική Ευθύνη

Εν μέσω αυτής της νέα πραγματικότητας που έχει προκύψει από την εμφάνιση του Covid-19 και μετά, με τη χρήση της μάσκας να κρίνεται απαραίτητη στην καθημερινότητα του ανθρώπου η Ανατόμικ Χελπ ΑΕ στέκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη προβαίνοντας σε ευγενικές χορηγίες, βελτιώνοντας συνεχώς τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά με σεβασμό και συνέπεια ως προς τον καταναλωτή.

Από τον τύπο

Η ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ πρόσφερε προστατευτικές μάσκες σε Στρατό, Αστυνομία και Πυροσβεστική

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε γι’ άλλη μια φορά η εταιρεία ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ, προσφέροντας προστατευτικές μάσκες στον Στρατό, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική του νομού Κιλκίς.

Η μεγάλη εταιρεία του Κιλκίς με την παραγωγή ανατομικών ειδών και τον εξαγωγικό της προσανατολισμό μπαίνει πλέον δυναμικά και στην παραγωγή ποιοτικών προστατευτικών μασκών πολλαπλών χρήσεων, ενισχυμένων μάλιστα με ειδικά φίλτρα και συσκευασία που θα καλύπτει όλους τους κανόνες υγιεινής.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ANATOMIC HELP: ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑΣΚΩΝ

Στόχος της εταιρείας ορθοπεδικών και ανατομικών προϊόντων από τη Νέα Σάντα Κιλκίς είναι η ημερήσια παραγωγή 20.000 υφασμάτινων μασκών
Την παραγωγή υφασμάτινων μασκών αποφάσισε να προσθέσει στις παραγωγικές της δραστηριότητες η εταιρεία ορθοπεδικών και ανατομικών προϊόντων από τη Νέα Σάντα Κιλκίς, Anatomic Help, θέλοντας να συμβάλλει στην μάχη κατά του κορωνοϊού. Η επιχείρηση έχει ήδη παραγγείλει επιπλέον μηχανολογικό εξοπλισμό, ενώ αναζητά και γαζώτριες, ώστε να καλύψει τις νέες παραγωγικές της ανάγκες. Στόχος είναι να φτάσει η παραγωγή της στις 20.000 υφασμάτινες μάσκες ημερησίως, ενώ για την ώρα παράγει 10.000 τεμάχια την ημέρα.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Your Shopping cart

Close